torsdag den 26. januar 2012

længe siden sidst!

Hej alle i herlige mennesker. 
- det er godt nok lang tid siden at jeg har været logget på bloggen, men havde glemt min kode og det hele gik lidt i stå.
- Min hverdag er smurt og kører bare derud af! Lige nu går jeg på produktionskolen i Århus. så min kage drøm er pt et fritids projekt.
- som faktisk går rigtig fint :D ! har lavet lidt cupcakes til nogle små arrangementer med bekendte. 
- og det var været en succes! og imorgen fredag d. 27 januar skal jeg lave cupcakes til to venner. I sjove og barnlige farver! så det skal nok blive vildt sjovt at stå med. 
- jeg er også lige fyldt 18, så er desværre blevet afsat på mit arbejde i Biocity. det er hårdt fordi det var lidt om et andet hjem, fordi folkene er så fantastiske kollegaer! 
-  Pt er jeg forvirret over hvilken uddannelse jeg skal tage, der er alt for mange muligheder, hver gang nogen snakker omkring det lukker jeg bare af. Det er sku ikke altid jeg har brug for at høre HVOR og HVORNÅR jeg skal starte DER. Åh gud lad mig dog selv vælge.  Og hvis jeg skal blive konditor skal jeg tage uddannelse i ålborg eller odense.... det er bare så fandes langt væk fra alt jeg kender! 
bum. 
- jeg ville lige lave en lille update omkring hvad der sker i min verden lige nu! 
der er lidt billeder af mine kager til Biocity fra min sidste vagt! 
-MuffinMia out ~ Ps. isbjørne pga. nordisk films logo :)


1 kommentar:

  1. Hej Mia
    Hvor er de skønne. Hvor har du købt isbjørne udstikkeren henne?

    Mvh Louise

    SvarSlet